VERZEKERINGSPARTNERS

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel

Kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en de menselijke maat vinden wij zeer belangrijk. Hier hebben wij dan ook goed op gelet bij het kiezen van onze samenwerkingspartners. Onze kracht zit in ons advieswerk en het relatiemanagement. Voor de administratie, facturering en schadebehandeling hebben wij gekozen voor de samenwerking met de volgende partijen:

Sure Business

VOOR toegang tot vrijwel alle verzekeraars

Deze serviceprovider is gevestigd in Alkmaar en is een relatief jong en zeker dynamisch bedrijf met heel veel kennis van zaken en gestroomlijnde processen. Sure Business is gespecialiseerd in de zakelijke markt. Via Sure Business heeft MBR Verzekeringen toegang tot vrijwel alle relevante verzekeraars en zelfs tot de assurantiebeurs voor het verzekeren van zeer grote of complexe bedrijfsrisico’s.

Yinco Company

Voor alle particuliere verzekeringen

Yinco is eveneens een serviceprovider. Naast zakelijke verzekeringen heeft MBR Verzekeringen bij Yinco ook toegang tot particuliere verzekeringen van nagenoeg alle relevante verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Yinco bestaat al iets langer en heeft een kantoor in onze regio, wat de samenwerking makkelijk en persoonlijk maakt.

Felison Assuradeuren

Voor specifieke zorg- en inkomensverzekeringen

Ook Felison is een serviceprovider. Maar dan één die zich heel specifiek richt op zorg- en inkomensverzekeringen. Een professionele partij met verstand van zaken, die binnen haar aandachtsgebied alles biedt wat wij nodig hebben om u goed te adviseren over de risico’s van loondoorbetaling bij ziekte, de WIA en WGA eigen risicodragerschap.

DAK Intermediairscollectief

Switchen maar toch blijven

Heeft u al elders verzekeringen lopen en wilt u bij uw bestaande verzekeringsmaatschappij blijven, maar wel overstappen naar MBR Verzekeringen, dan is dat altijd mogelijk via DAK. Via DAK hebben wij toegang tot 120 verzekeringsmaatschappijen.

Rutger Wiering

Hypotheken · Verzekeringen · Financieringen

Financiële vraagstukken zijn vaak ingewikkeld. Een verkeerde keuze kan u veel geld kosten. Als ervaren hypothecair en financieel adviseur helpt Rutger Wiering u de juiste keuzes te maken met hypotheken, verzekeringen en financieringen.

De Ridder Pensioenadvies

Advisering op het gebied van pensioenen vraagt heel specialistische kennis van de adviseur. Er is zelfs een speciale vergunning nodig om deze advisering te mogen doen. Gelet op het feit dat wij een uitstekend en professioneel advies erg belangrijk vinden, kiezen wij ervoor om pensioenadvies niet zelf te doen, maar uit te besteden aan De Ridder Pensioenadvies in Noordwijk. Dit kantoor is gespecialiseerd in pensioenen. Wij hebben een jarenlange uitstekende ervaring met eigenaar Wim de Ridder en zijn collega’s, die dezelfde kernwaarden hanteren als MBR Verzekeringen. Wij vertrouwen erop dat uw pensioenvraagstuk bij De Ridder Pensioenadvies in zeer goede en betrouwbare handen is.

de Ridder Pensioenadvies
de Ridder Pensioenadvies