SAMENWERKINGSPARTNERS

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel

Kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en de menselijke maat vinden wij zeer belangrijk. Hier hebben wij dan ook goed op gelet bij het kiezen van onze samenwerkingspartners. Onze kracht zit in ons advieswerk en het relatiemanagement. Voor de administratie, facturering en schadebehandeling hebben wij gekozen voor de samenwerking met de volgende partijen:

Rutger Wiering hypotheken en financieringen

Financiële vraagstukken zijn vaak ingewikkeld. Een verkeerde keuze kan u veel geld kosten. Als ervaren hypothecair en financieel adviseur helpt Rutger Wiering u de juiste keuzes te maken met hypotheken en financieringen.

Rutger Wiering hypotheken en financieringen.

De Ridder Pensioenadvies

Advisering op het gebied van pensioenen vraagt heel specialistische kennis van de adviseur. Er is zelfs een speciale vergunning nodig om deze advisering te mogen doen. Gelet op het feit dat wij een uitstekend en professioneel advies erg belangrijk vinden, kiezen wij ervoor om pensioenadvies niet zelf te doen, maar uit te besteden aan De Ridder Pensioenadvies in Noordwijk. Dit kantoor is gespecialiseerd in pensioenen. Wij hebben een jarenlange uitstekende ervaring met eigenaar Wim de Ridder en zijn collega’s, die dezelfde kernwaarden hanteren als MBR Verzekeringen. Wij vertrouwen erop dat uw pensioenvraagstuk bij De Ridder Pensioenadvies in zeer goede en betrouwbare handen is.

de Ridder Pensioenadvies
de Ridder Pensioenadvies