Onze identiteit

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij de klant centraal staat. Ook geloven wij dat het van grote waarde is om lokaal te werken. Daarom richten wij ons vooral op de Regio Rijnland en de Duin- en Bollenstreek waar wij ook maatschappelijk betrokken zijn. Wij kennen elkaar al sinds het jaar 2000 en weten wat wij aan elkaar hebben.

Wij hebben gezien hoe de markt is veranderd en hoe verzekeringsbedrijven steeds verder van de klant zijn komen te staan. In onze dagelijkse praktijk merkten wij dat ondernemers in deze tijd van digitalisering steeds meer behoefte krijgen aan ‘ouderwetse’ service, zoals een goede bereikbaarheid, persoonlijk contact en een adviseur ‘van vlees en bloed’ die de situatie van de klant goed kent en daar op inspeelt. Daarom besloten wij eind 2022 onze krachten te bundelen en een verzekeringsadviesbedrijf te starten met weer persoonlijke aandacht met de daarbij behorende service.

Dat klinkt misschien wat ouderwets, maar wij ervaren dat hier in toenemende mate behoefte aan bestaat. Uiteraard werken wij samen met professionele en betrouwbare partners en maken wij gebruik van state of art ICT systemen, waardoor wij ons volledig kunnen focussen op onze relaties en ons advieswerk.

Onze aanpak

Het begint met vertrouwen. En dat begint met een persoonlijk gesprek. Tijdens een bezoek aan uw bedrijf leren wij u en uw bedrijf kennen. Zo krijgen wij een beeld van de processen, de markt waarin u onderneemt, uw doelstellingen en uw wensen als het gaat risicomanagement en verzekeringen. Wij brengen de risico’s die u loopt in kaart en adviseren u over de wijze waarop u met deze risico’s kunt omgaan. Soms is de oplossing een verzekering, maar soms kan een risico uitstekend beperkt en beheersbaar worden gemaakt door preventieve maatregelen, juiste instructie aan werknemers, aanpassen van (leverings)voorwaarden et cetera.

Na het gesprek brengen wij een advies aan u uit en doen wij u een voorstel voor verzekeringen. Als u besluit zaken met MBR Verzekeringen te gaan doen, dan zorgen wij voor een snelle opmaak van de polissen. Uiteraard stopt onze dienstverlening niet hier. Sterker nog, dan begint deze eigenlijk pas. Wij staan altijd voor u klaar als u vragen heeft of een wijziging wilt doorgeven. U krijgt een vaste contactpersoon bij ons die naar behoefte – en in ieder geval – jaarlijks een afspraak met u maakt. Uw bedrijf ontwikkelt zich en dat geldt ook voor de markt en de wet- en regelgeving. Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringen altijd blijven aansluiten bij uw situatie en uw wensen. Wat wij met u bespreken, bevestigen wij schriftelijk aan u, zodat de afspraken die wij samen maken voor iedereen duidelijk zijn. 

Als er onverhoopt een schade bij u ontstaat, dan zijn we er voor u met raad en daad, ook buiten kantoortijden. Wij zorgen ervoor dat uw schademelding bij de verzekeraar wordt gedaan en goed en voortvarend wordt opgepakt. Wij zijn pas tevreden over de afwikkeling van uw schade als u dat bent.  

Visie

“Onze visie is om zakelijke klanten te voorzien van hoogwaardige en op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die hun bedrijfscontinuïteit en financiële stabiliteit waarborgen. Wij streven ernaar om een vertrouwde partner te zijn die proactief advies geeft en zich richt op het begrijpen van de unieke risico’s en uitdagingen van elke klant. Onze klantgerichte aanpak, expertise en uitstekende service maken ons de eerste keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar professioneel en betrouwbaar verzekeringsadvies.”

Missie

Onze doelgroep zijn klanten in het MKB (bedrijven met 1-50 medewerkers), die op zoek zijn naar:

 • 1
  lokale bediening
 • 2
  persoonlijke service
 • 3
  aandacht
 • 4
  ontzorgd worden
 • 5

  één totaaladvies voor schade en employee benefits

Voor pensioen en hypotheken zoeken wij samenwerkingen met partnerbedrijven. Wij adviseren het bedrijf en de DGA en indien gewenst familie.

Een hecht team. Met veel kennis en ervaring.

Mattijs Winnubst

Mattijs Winnubst

DIRECTEUR

23 jaar ervaring in diverse commerciële rollen bij een grote internationale verzekeringsmakelaar (Aon). Daarvoor bij Aegon Spaarbeleg. Woont in Sassenheim met vrouw en 2 dochters. Hecht aan persoonlijk contact en korte lijnen. Klantbelang staat voorop.

Telefoon: +31 6 29 34 17 69
Email: mattijs@mbrverzekeringen.nl

Bas Provily

Bas Provily

DIRECTEUR

27 jaar ervaring in diverse commerciële en leidinggevende functies bij Aon, altijd met klantcontact.  Ook een korte periode ervaring opgedaan bij een grote verzekeraar. Super leuk, maar het contact met de klant bleef lokken. Woont in Leiderdorp met Caroline en 2 zoons; een echt ondernemersgezin.

Telefoon: +31 6 29 34 16 91
Email: bas@mbrverzekeringen.nl

Ruud van Houten

Ruud van Houten

DIRECTEUR

Met zelfs al meer dan 30 jaar ervaring bij dezelfde grote verzekeringsmakelaar is Ruud degene met de meeste ervaring. Ruud woont met zijn vrouw, dochter en zoon in Noordwijk. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan met bedrijven en stichtingen binnen verschillende sectoren.

Telefoon: +31 6 29 34 22 04
Email: ruud@mbrverzekeringen.nl

Wilt u meer informatie?

Ben u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek.